ACO Super Senior World Championship 65+ Kos 2023 – 3

Ronde 3

Als dit het WK Boter, kaas en eieren was geweest had ik nu gewonnen, maar de harde realiteit is dat ik de derde nul (drie op een rij) heb behaald.

Drie op een rij

Ik had gerekend op een partij met de witte stukken, maar de loting gaf die aan mijn tegenstander, de Duitser Leonid Reznik, de op rating sterkste in de C groep! Maar hij had ook zijn dagen niet…
Dit keer was ik degene met initiatief en leek ik Leonid in de tang te hebben. Maar een verkeerd ingeschatte afwikkeling naar het eindspel, deed de kansen keren… Had ik maar geduld gehad en geluisterd naar het advies om op je handen te gaan zitten, om te voorkomen dat je te snel zet.

Morgen wird alles besser sein!

De partij ging zo:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *